Dive2gether Dive center Plakias, Rethymno, Crete. PADI diving courses in Crete. Boat diving & Snorkelling in Crete.
Crete, Experienced PADI diving instructors in Plakias, Rethymno. Dive2gether Diving center Plakias. PADI diving courses in Crete.
Dive2gether, Diving in Crete English Dive2gether, Diving in Crete German Dive2gether, Diving in Crete Dutch

Daag jezelf uit
 

Het is verbazingwekkend wat je bereikt als je er echt voor gaat

 

Neem de leiding
 

Deel jouw kennis en inspireer anderen 

Op expeditie
 

Ontdek jezelf in een nieuwe omgeving

 


Niet zomaar een duikvakantie!

Bootcamp is een uniek opleidingsprogramma binnen de duikwereld. Het zet jouw duikwens om in een persoonlijk opleidingsplan van fulltime duiken en training inclusief accommodatie, op het zonnige Kreta! Passend bij de naam, is het intensief en uitdagend en dus niet zomaar een duikvakantie!

 

files/32. Landing pages/Vraag aan.jpgfiles/32. Landing pages/What'sapp.jpg


EEN UNIEKE OPLEIDINGSERVARING
Het intensieve, praktijkgerichte trainingsprogramma met hoogwaardige instructie gegeven door een team van ervaren duikinstructeurs, onderwaterfotografen en onderwaterbiologen, in een gemoedelijke omgeving van zon, zee en gemotiveerde medestudenten, maakt het Bootcamp tot een unieke opleidingservaring binnen de duikwereld.

 

KICK-START JE DUIKCARRIÈRE
Vanwege het hoge opleidingsniveau en de snelle resultaten en omdat ieder Bootcamp compleet wordt opgesteld naar de wensen van iedere deelnemer, kun je er veel kanten mee op. Zo is Bootcamp het perfecte duikprogramma voor scholieren met een langere vakantie of tussenjaar, carrière-wisselaars die snel hun CV op willen bouwen en universiteitsstudenten die van hun universitaire stage een internationale duikexpeditie willen maken.


WAT STUDENTEN VINDEN VAN HET BOOTCAMP

-        Waardevol. Fulltime duiken, training + accommodatie.

-        Betrokken. Hoge mate van persoonlijke begeleiding en coaching

-        Snelle resultaten. Ongelofelijk wat je in een paar intensieve weken kunt bereiken.

-        Internationaal! Duik, train en leef samen met een internationale groep mensen.


WAT KOST EEN BOOTCAMP
Elke cursist ontvangt vooraf een persoonlijk aanbod met een opleidingsplan op maat inclusief een gedetailleerd overzicht van de kosten. Afhankelijk van het lesmateriaal, de uitrusting en de accommodatiewensen en periode, moet je rekening houden met een bedrag tussen de 3.500 en 4.500 euro per maand.

Dit omvat alle programmagerelateerde kosten, inclusief vervoer en maaltijden die door de school worden georganiseerd. Buiten lunches op de boot en af ​​en toe door de duikschool georganiseerde maaltijden zoals BBQ's en nachtduik maaltijden, kook je doorgaans echter je eigen maaltijd of geniet je van het heerlijke en betaalbare mediterrane eten in de plaatselijke tavernes. Ook reiskosten van en naar Plakias bleven buiten beschouwing 

 
Bootcamp

Belangrijke informatie
Bootcamp seizoen: April t/m November 
Voorwaarden:
- basis zwemvaardigheid
- medisch fit om te duiken
- beheerzing Engelse taal