Dive2gether Dive center Plakias, Rethymno, Crete. PADI diving courses in Crete. Boat diving & Snorkelling in Crete.
Crete, Experienced PADI diving instructors in Plakias, Rethymno. Dive2gether Diving center Plakias. PADI diving courses in Crete.
Dive2gether, Diving in Crete English Dive2gether, Diving in Crete German Dive2gether, Diving in Crete Dutch

Word PADI Instructeur op Kreta
 

Kies voor de ideale omstandigheden en opleidingen van hoge kwaliteit!

Opleiding van hoge kwaliteit
 

Goede faciliteiten gecombineerd met ervaren trainers geven je een cursus van top-kwaliteit!

GRATIS Specialty Instructeur!
 

Als onderdeel van je IDC pakket krijg je de PADI Digitale Onderwaterfotografie Specialty Instructeurscursus GRATIS!

Gratis Specialty Instructeur!
 

Doe mee met onze IDC en krijg de PADI Oxygen Provider Specialty Instructeurscursus er gratis bij!


Word PADI Instructeur op Kreta!

Ben je verliefd op de onderwaterwereld, praat je graag met anderen, wil jij je passie voor duiken delen & wil jij van je hobby je werk maken? Dan is de instructeurscursus van PADI (IDC) de opleiding die je leven voor altijd zal veranderen. Als een PADI Open Water instructeur heb je de kans om jouw passie voor duiken over te dragen waar dan ook ter wereld. Jij kan anderen kennis laten maken met de schoonheid van de onderwaterwereld waar jij zoveel van houdt en zoveel om geeft.


Onze PADI-instructeursopleiding (IDC) zal al je verwachtingen overtreffen!

Wat je kan verwachten

 • 2 carrière en ‘’life changing’’ weken met persoonlijke begeleiding in jouw taal
 • Opleiding tot PADI Open Water instructeur, PADI specialty instructeur en EFR (eerste hulp) instructeur
 • Multimedia klasloken zowel binnen als buiten
 • Centraal gelegen verblijf op locatie direct achter de duikschool (inbegrepen in de prijs)
 • Ideaal beschut water en open water duikstek voor de trainingsduiken
 • De mogelijkheid voor een gratis en persoonlijke ondersteuning voorafgaand aan de PADI-instructeursopleiding
 • Ongelimiteerd gebruik van lucht en lood
 

Wat te verwachten

Bij Dive2Gether hebben we een IDC-pakket welke perfect bij je wensen zal aansluiten. Met onze duikschool aan de zuidkust van Kreta bieden we de perfecte locatie en trainingsmiddelen voor een IDC van topkwaliteit. De combinatie van het kristalheldere water, een ideaal zwembad achter de duikschool en grote klaslokalen kun je opgeleid worden op het hoogst haalbare niveau.

Onze Course Director en eerste hulp (EFR) instructeurstrainer Balazs Doczy en zijn zelf opgeleide team van IDC Staff instructeurs kunnen jou de instructeur- en EFR-instructeur opleiding geven in de taal naar jouw voorkeur. In Nederlands, Engels, Duits of Hongaars zet je een enorme stap naar een geweldige carrière in de duikindustrie.
In het pakket dat we bieden zit niet alleen de geweldige IDC-opleiding, maar krijg je ook 

 • de certificering voor het lesgeven van 2 verschillende specialties
 • en de EFR-instructeurscursus
 • voorstudie al voor je klaar, zodat je perfect voorbereid bent voor jouw IDC

We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in onze duikschool in Plakias aan de zuidkust van Kreta. Om jezelf op te geven voor de IDC-opleiding in september, neem contact met ons op via de website of  e-mail en wij zullen je voorzien van alle nodige informatie.

 

 

  Balazs Doczy

  Balazs Doczy, PADI Course Director en EFR Instructor TrainerPADI Course Director, EFR Instructeurs Trainer

  Balazs (beter bekend als Bali) begon zijn carrière als journalist en vertaler in Hongarije. In 2003 begon hij zijn duik carrière in Egypte en sindsdien is hij werkzaam als PADI-instructeur in verschillende delen van de wereld. Hij heeft mensen leren duiken in Indonesië, Mexico, Honduras, Kroatië, Cyprus en Hongarije.

  Sinds 2008 is Bali bezig geweest met het geven van instructeurs opleidingen en is een van de weinige PADI-instructeur die 2 maal de PADI Course Director training heeft doorlopen. Een maal als PADI Course Director en de tweede keer als officiële vertaler.

  Al voor meerdere jaren werkt hij als vertaler voor PADI voor Engels naar Hongaars en is de auteur van het Engels-Hongaarse duik woordenboek.

  In 2016 is Bali begonnen met het geven van de instructeurstrainingen in Plakias bij Dive2gether. Sindsdien heeft hij altijd de studenten maximaal voorbereid waardoor al zijn kandidaten zijn geslaagd voor het PADI-instructeurs examen.

  Thijs Degenhart

  files/06 Bootcamp/IDC/Thijs.jpgIDC Staff Instructeur 

  Thijs kwam voor het eerst in 2017 met zijn familie naar Dive2gether. Hij werkte zich binnen deze vakantieperiode op van Open Water naar Advanced Open Water en raakte verslaafd aan het duikvirus. In 2018 keerde hij terug om een bootcamp te starten tot aan Master Scuba Diver. Eindelijk, toen hij oud genoeg was in 2019, werd hij een PADI Divemaster en een PADI-instructeur in hetzelfde jaar!

  In 2020 en 2021 bleef Thijs ons imponeren met zijn motivatie en passie voor duiken, en vanwege zijn ontwikkeling en natuurlijke managementvaardigheden werd hij in 2022 verwelkomd in het Junior Management. In hetzelfde jaar voltooide hij zijn IDC Staff Instructor-cursus en helpt actief bij cursussen en is betrokken bij de training van het personeel.

  Thijs staat bekend om zijn geweldige gevoel voor humor en zijn geduld. Hij zal ervoor zorgen dat de duikers veilig zijn en toch plezier hebben!

  Kilian Mayer

  files/06 Bootcamp/IDC/KIlian 2023.jpgIDC Staff Instructeur  

  Kilian kwam in 2016 voor het eerst bij ons duiken voor wat plezierduiken. Al een Open Water-duiker, hij ervoer Dive2gether en onze veiligheidsnormen. Hij wist dat hij zich wilde ontwikkelen en schreef zich in voor ons Bootcamp-programma. In 2017 voltooide hij de Advanced Open Water Diver-cursus tot aan Master Scuba Diver.

  In 2018 voltooide Kilian zijn eerste professionele opleiding en werd een PADI Divemaster om tijdens het seizoen te werken en ervaring op te doen. Aan het einde van 2018 werd hij een PADI-instructeur. Het volgende seizoen werkte Kilian als PADI-instructeur en besloot hij te gaan studeren aan de universiteit.

  In 2023, na het voltooien van zijn studie, sloot Kilian zich weer aan bij het team en voltooide de IDC Staff Instructor-cursus en zal zijn eerste jaar van deelname aan Crew Training mee draaien!

  Kilian staat bekend om het bij elkaar houden van het team en ervoor te zorgen dat we allemaal een goede tijd hebben, hij is erg geduldig en behulpzaam!

 

Vereisten

Om je voor de PADI Instructor Development Cursus te kunnen aanmelden moet je

 • Een actieve PADI Divemaster (of vergelijkbaar) zijn
 • Ten minste 60 gelogde duiken hebben
 • Ten minste 6 maanden een gecertificeerde duiker zijn
 • Een door een arts ondertekende medische verklaring hebben die je duikfitheid aangeeft van niet ouder dan 12 maanden

Om deel te nemen aan het PADI Instructeursexamen moet je

 • Ten minste 100 gelogde duiken hebben
 • De PADI IDC succesvol hebben afgerond
 • De Emergency First Response (EFR) Instructeurscursus succesvol hebben afgerond 

Minimum leeftijd

 • 18 jaar


Als je nog niet aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, maar toch aan de PADI Instructor Development Cursus wilt deelnemen, neem dan contact met ons op zodat we een persoonlijk trainingsprogramma voor je kunnen opstellen. 

 
 
PADI Instructor Development Cursus (IDC)

Data

De datum is van 22.10.2024 tot en met 01.11.2024. De examens nemen 2.11.24 en 3.11.24 plaats.
De inschrijvingsperiode is tot en met 05.09. om zeker te zijn van een plekje in de taal naar jouw voorkeur.